Baloun sadel puder

Baloun sadelpude med thermoaktivt gelé

Baloun sadelpude med thermoaktivt gelé

Baloun sadelpude med thermoaktiv gelé er komfortabelt og tilpasser sig hest og rytter. Den er anatomisk formet og passer alle racer.
Den thermoaktive gelé reagerer på varmen fra rytteren og former sig efter rytterens sæde og gør derfor sædet lidt dybere. Rytteren får dermed et mere fast og stabilt sæde.

Den anatomisk formede sadelpude er designet til ridning uden stigbøjler, men med tæt kontakt til hesten. Det er ideelt til at give bedre balance og føling med hjælpere og sæde.

Det kan især anbefales til begyndere og børn, som har brug for mere støtte end i en normal sadelpude. Rytteren lærer hurtigt at føle hestens bevægelse og reaktioner og derudover får man en fantastisk balance.

Baloun sadelpude har en overflade af ruskind og det næste lag er beklædt med thermoaktivt gelé.  Undersiden er lavet af skum med et specielt materiale, som ikke absorberer hestens sved.
Baloun sadelpude bruges direkte på hesten uden underlag.

Gjord på enten 40, 50, 60, 70 eller 80 cm er inkluderet i prisen.

Farver: Kan bestilles i mange forskellige farver uden ekstra tillæg.

Størrelse: Universal

Ridding pad
Ridding pad

Nedenfor vises video af ridning i Baloun sadelpude med thermoaktivt gelé. På videoen ses den professionelle GP dressurrytter Adéla Neumannová.

Baloun profi sadelpude med thermoaktivt gelé

Baloun profi sadelpude

Baloun elsker udvikling, da det motiverer dem til at finde nye veje og nye muligheder. Resultatet af de sidste par måneders udvikling og den efterfølgende testperiode er Baloun profi sadelpude. En original saddelpude med et sæde.

Takket være sædet giver profi sadelpuden en helt ny fornemmelse. Rytteren sidder i sædet ligesom i en sadel og skal derfor ikke bruge så meget energi på at opretholde den korrekte position for sædet. Rytterens sæde bliver derfor mere stabilt og det er nemmere at bevare det korrekte tyngdepunkt på hesten.

Sædet er medium dybt og er konstrueret på samme måde som en Baloun fleksibel saddel. Der er dog indbygget et lag af thermoaktivt gelé for at give stødabsorption.
Baloun profi sadelpude er anatomisk formet og passer til alle racer. Klapperne er med fuld kontakt uden polstring, så rytteren bevarer den tætte kontakt med hesten.

Man har på profi saddelpude ingen bom eller kopjern og den er designet til ridning uden stigbøjler. Profi sadelpude bruges direkte på hesten uden underlag.

Farver: Sort og mørkebrun

Størrelser:  (børn:14″ – 15″), S (16,5″ – 17″), M (17,5″ – 18″), L (18,5″ – 19″)

OBS: For at garantere funktionen af Baloun profi saddelpude sælges denne kun som et sæt med en gjord fra vores kollektion. 

Ridding pad
Ridding pad
Ridding pad

Baloun akademisk sadelpude med thermoaktivt gelé

Baloun akademisk sadelpude – special

Baloun akademisk sadelpude – special, er designet til akademisk ridning og er anatomisk formet til ridning uden stigeremme, men med tæt kontakt til hesten.

Sadelklappen er vinklet lodret og med to gjordstropper.

Der er et lag af thermoaktivt gelé  i sædet for at give stødabsorption og god kontakt til hesten.

Baloun akademisk sadelpude er anatomisk formet og passer til alle racer.

Den akademiske sadelpude har hverken bom eller kopjern og kan bruges uden underlag.

Farver: Sort og mørkebrun

Størrelser:  Small – Medium – Large

OBS: For at garantere funktionen af Baloun akademisk saddelpude sælges denne kun som et sæt med en gjord fra vores kollektion. 

Ridding pad
Ridding pad